Erotične masaže za vse

Masaža za pare

Povabite svoje spremljevalke ali spremljevalce na novo izkušnjo masaže. V romantični atmosferi, s pomočjo masažnega olja, vam naše maserke pokažejo vse čare erotične masaže za pare. Ta zvrst masaže poleg ugodnega počutja ter sprostitve poglablja partnerske vezi in medsebojno razumevanje govorice telesa. (Rezervacija termina vsaj 1 dan v naprej).
Masaži se v našem salonu izvajata v ločenih prostorih. Moške stranke imajo na voljo maserke, medtem ko ženske stranke lahko izbirajo med maserjem in maserko.

Za moške:

Body masaža z maserko

Za ženske:

Senzualna klasik z maserjem ali maserko

Za ženske:

Body masaža z maserko

Body 2 Body massage

Najbolj všečna in najpogosteje izbrana masaža v našem salonu. Že samo ime pove, da gre pri tej zvrsti masaže za neposreden kontakt maserke s telesom masiranca (ke), pri čemer aromatična olja pripomorejo k polzenju teles v ekstazo harmonije in nepozabnih občutkov. Tudi pri tej zvrsti erotične masaže se maserka posveča vsakemu delu vašega telesa. Do izraza pride predvsem neposredna izmenjava energije, kar še dodatno naelektri čarobne dotike.

30min80€
45min90€

Sinhrona 4-ročna masaža

Pri tej erotični masaži sodelujeta dve maserki, ki 4-ročno poskrbita, da popeljeta masiranca v svet erotične domišljije in nepozabnih občutkov. Končanje masaže je močan erotični vrhunec.

kontakt

EnglishItaly