Erotične masaže za vse

Osnovna klasična masaža

Osnovna klasična masža se izvaja pri bolečinah v zgornjem predelu hrbta, vratu in glave. Masaža poteka od ramen preko vratu na glavo in konča na obrazu..

1515 min

Senzualna klasik

Najbolj všečna in najpogosteje izbrana, s strani obiskovalcev, je geisha klasik. Ta tehnika masaže se prične z ogrevanjem telesa s klasično masažo ter elementi azijske akupresure. Masaža nato preide v obravnavo erogenih con z aromatičnimi olji, ki se odvije do popolne sprostitve (erotična masaža).

6030 min
7045 min

Masaža za pare

Povabite svoje spremljevalke ali spremljevalce na novo izkušnjo masaže v paru. V romantični atmosferi, s pomočjo masažnega olja, vam naše maserke pokažejo vse čare erotične masaže za pare. Ta zvrst masaže poleg ugodnega počutja ter sprostitve poglablja partnerske vezi in medsebojno razumevanje govorice telesa. (Rezervacija termina vsaj 1 dan v naprej).

16045 min

Body 2 Body massage

Že samo ime pove, da gre pri tej zvrsti masaže za neposreden kontakt maserke s telesom masiranca (ke), pri čemer aromatična olja pripomorejo k polzenju teles v ekstazo harmonije in nepozabnih občutkov. Tudi pri tej zvrsti erotične masaže se maserka posveča vsakemu delu vašega telesa. Do izraza pride predvsem neposredna izmenjava energije, kar še dodatno naelektri čarobne dotike.

7030 min
9045 min
11060 min

Sinhrona 4-ročna masaža

Pri tej erotični masaži sodelujeta dve maserki, ki 4-ročno poskrbita, da popeljeta masiranca v svet erotične domišljije in nepozabnih občutkov. Končanje masaže je močan erotični vrhunec.

12045 min

kontakt

EnglishItaly