Erotične masaže za moške

Tantra lingam El rapido

Ta erotična masaža poteka po erogenih conah v področju medeničnega obroča ter mednožja, s stimulacijo sakralne točke v predelu prve t.i. korenjske čakre in nadaljuje z 10 vrstami masažnih prijemov lingam. Ta masaža največkrat povzroča visok nivo vzburjenosti in posledično močan vrhunec.

20min50€

Moška klasik

Kot že ime pove, je to KLASIČNA MASAŽA celega telesa. Pri tej masaži niso vključene erogene cone in tudi maserke so tekom masaže v delavnih oblačilih. Sama masaža traja 45 minut in s pomočjo masažnega olja dosegamo sprostitev mišic in lagoden občutek.

45min60€

Moška senzualna klasik

Sama masaža prične z elementi klasične masaže, se nadaljuje z oljno masažo in v drugem delu preide na dele telesa, tako imenovane erotične cone, ki po eni strani povzročajo vzburjenje, po drugi pa sprostitev.
Zaključek masaže največkrat zavisi od stranke same.

Body 2 Body massage

Že samo ime pove, da gre pri tej zvrsti erotične masaže za neposreden kontakt maserke s telesom masiranca (ke), pri čemer aromatična olja pripomorejo k polzenju teles v ekstazo harmonije in nepozabnih občutkov. Tudi pri tej zvrsti masaže se maserka posveča vsakemu delu vašega telesa. Do izraza pride predvsem neposredna izmenjava energije, kar še dodatno naelektri čarobne dotike.

30min80€
45min90€

Sinhrona 4-ročna masaža

Pri tej erotični masaži sodelujeta dve maserki, ki 4-ročno poskrbita, da popeljeta masiranca v svet erotične domišljije in nepozabnih občutkov. Končanje masaže je močan erotični vrhunec.

kontakt

EnglishItaly