šola erotične masaže

V salonu MASSAGE & MEDITATION se lahko naučite tudi erotične masaže za začetnike, ki je namenjen obema spoloma. Trajanje tečaja zahteva 5 obiskov po 2 šolski uri. Izvaja se lahko v paru ali individualno. Prilagodimo se vsakemu tečajniku posebej glede na njegovo časovno razpoložljivost. Tečaj sestoji iz dveh delov in sicer klasični in erotični del.

Na klasičnem delu se tečajniki naučijo osnov klasične masaže in masaže z olji, medtem ko se erotični del tečaja osredotoča na spoznavanje erotičnih con, samo masiranje le teh in učenje različnih položajev.

  • tečaji za moške
  • tečaji za pare
  • Tečaji za ženske

uvod v erotične masaže

Pri tem je azijska kultura prednjačila pred ostalim delom sveta, saj od tam izhajajo najbolj izpopolnjene meditativne oblike in joga prakse za doseganje harmonije telesa ter številne masažne tehnike za izboljšanje počutja.

ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU

Edini planet, ki premore najčudovitejša bitja znanega vesolja, kjer je bilo potrebnih milijarde let za razvoj flore in favne, kjer zapleteni mehanizmi narave omogočajo medsebojno ravnovesje in obstoj vsega živega, je planet ki ga poznamo po imenu Zemlja. Po spletu naključji se je v tej harmoniji narave, nekaj pred dvanajsto pojavil Homo Sapiens.

EnglishItaly