4 čutila

Novost na področju senzualnih masaž (erotična masaža) v centru Ljubljane je zagotovo prestižni masažni salon MASSAGE & MEDITATION, ki obiskovalcem ponuja oazo sprostitve, trenutke lagodja in intimnega potovanja v carstvo čutil in vse to po konkurenčnih cenah.
Tisoč – letna znanja in izkušnje azijskie kulture o človekovi naravi in njegovih štirih najpomembnejših čutilih s pridom uporabljamo tudi v MASSAGE & MEDITATION masažnem salonu.
  1. VID – Eden od osnovnih čutil pri dojemanju okolja je vid, zato smo opremili in prilagodili masažni salon očem prijetnemu ambientu. Prelivanje mavrične svetlobe stropa ponazarja romantično zvezdno nebo, medtem ko svetloba e-sveč daje občutek lagodja in topline.
  2. SLUH – Nežni toni prijetne meditacijske glasbe spremljajo obiskovalca v vsakem koraku, saj je sluh čutilo, ki nas lahko spravlja v težka psihčna stanja ali pa nas pomirja in odpravlja vsakodnevni stres.
  3. VONJ – Orientalsko kadilo, večen spremljevalec budističnih templjev in joga praks, je tudi v salonu pomemben spremljevalc vonjav. Tudi če zapremo oči in pokrijemo ušesa, lahko z vonjem zaznavamo prijetnost okolice in sprostilne atmosfere.
  4. DOTIK – Koža je največji in eden najbolj pomembmih čutnih organov človeškega organizma. Dotik z izmenjavo energije preko kože ima zelo pomembno vlogo v našem življenju in to vse od dneva rojstva, ko nas je mama stisnila k sebi, do zadnjega izdihljaja, ko se poslovimo od živega sveta. Koža je prva obramba proti vdoru patogenih mikroorganizmov, koža je indikator temperature naše okolice, koža nas hladi pri hudih naporih in do določene mere ščiti pred vplivi okolja. Je organ z milijardami živčnih končičev, ki ob pravilnem tretmaju daje občutek lagodja celotnemu organizmu, ga sprošča ter pomirja. Temu čutilu posvečamo v masažnem salonu LOTUS FLOWER največ pozornosti. Naše maserke so pridobile znanja klasičnih masažnih tehnik, tajske akupresure in indijskih tantričnih prijemov. Posvečajo se erogenim conam in pretoku najmočnejše energije, ki je bistvo našega življenja.
DOBRODOŠLI V MASAŽNEM SALONU MASSAGE & MEDITATION, MASAŽE- CARSTVU ČUTIL !

Nazaj

EnglishItaly